Tietokantojen siirtäminen toiseen tilaukseen¶
Kun siirrät sivuston toiseen tilaukseen, siirrä myös sivuston käyttämä tietokanta.
Voit siirtää yhden tai useamman tietokannan toiseen tilaukseen:
Siirry kohtaan Työkalut ja asetukset > Tietokantapalvelimet > valitse palvelin > Tietokannat-osio.
Valitse siirrettävät tietokannat.
Jos tietokantaa käyttää asennettu APS-sovellus Sovellusluettelosta, et voi valita sitä.
Napsauta Siirrä kohteeseen tilaukseen.
Valitse tilaus ja napsauta OK.
Muista
Jos siirrät tietokannan toisen Plesk-käyttäjän tilaukseen, tietokannan aiempi omistaja ei voi enää käyttää sitä Plesk-käyttöliittymästä tietokannanhallintatyökalun (phpMyAdmin tai pgMyAdmin) linkin kautta.