Liittymämääritykset¶
Pleskin näkymän vaihtaminen¶
Tavoitteistasi riippuen Plesk tarjoaa kaksi eri näkymää, joista voit valita Plesk-työskentelyn yhteydessä:
Valitse Service Provider, jos käytät Pleskiä isännöintipalvelujen myymiseen.
Valitse Power User, jos käytät Pleskiä omiin tarpeisiisi, esimerkiksi isännöinnin hallitsemiseen VPS:llä.
Lue lisää näkymistä kohdassa Liittymänäkymät.
Jos haluat vaihtaa näkymää, siirry kohtaan Työkalut ja asetukset > Liittymänhallinta (kohdassa ”Pleskin ulkomuoto”).
Voit myös vaihtaa liittymänäkymää napsauttamalla näytön vasemmassa alareunassa olevaa Vaihda näkymä -painiketta ja valitsemalla haluamasi näkymän.
Rajoitetun tilan ottaminen käyttöön¶
Rajoitettu tila rajoittaa Pleskin järjestelmänvalvojalle käytettävissä olevien työkalujen määrää Plesk-liittymässä.
Ota rajoitettu tila käyttöön oletusmäärityksillä valitsemalla ”Enable Restricted Mode” -valintaruutu ja napsauttamalla OK.
Bounce-ohjausobjektien piilottaminen¶
Sähköpostin bounce-käytännöt määrittävät, mitä tehdään olemattomille vastaanottajille lähetetyille sähköposteille (esimerkiksi palautetaan sähköpostit lähettäjälle ilmoituksen kanssa tai välitetään toiseen sähköpostiosoitteeseen).
Voit estää käyttäjiäsi käyttämästä omia sähköpostin bounce-käytäntöjään piilottamalla bounce-ohjausobjektit. Tässä tapauksessa painiketta ”Mail for Non-Existent Users”, joka johtaa bounce-ohjausobjekteihin, ei näytetä postiasetuksissa. 
Piilota painike ja bounce-ohjausobjektit valitsemalla ”Hide bounce controls” -valintaruutu ja napsauttamalla OK.

